Autor Wątek:  Dziwna sprawa pomawiam REWIZORA  (Przeczytany 1842 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojtek22

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Dziwna sprawa pomawiam REWIZORA
« dnia: 12 Marca 2009, 10:17:09 »
Witam , ostatnio jeden z forumowiczów pochwalił się filmikiem z nieoficjalnym dodatkiem. Gdyby nie było tych spraw wcześniejszych a mianowicie banów za posiadanie, publikowanie, nieoficjalnych dodatków to bym tego tematu nie pisał. Przyjrzałem się sprawie. Przeszukałem forum i to co znalazłem :
Regulamin : Obowiązujące Cię zakazy: punkt 4 : Pobieranie oraz  rozpowszechnianie dzieł, które nie zostały oficjalnie i publicznie* udostępnione przez autora jest surowo zabronione i karane będzie permanentnym banem na forum.
Kolega @Icek dostał zgodę na użycie w filmie nieoficjalnego dodatku, co mnie zdziwiło.
Tuż po zbanowaniu kilku forumowiczów ( @rusek @418da @mariuszglogau @tomasz @mystic @kgb @wilu ) i oświadczeniu apelu do reszty userów na forum w tym temacie http://eu07.pl/forum/index.php/topic,11056.0.html @REWIZOR pozwolił na zrobienie filmiku z nieoficjalnym dodatkiem.

Moim wątkiem chciałbym wnieść skargę na @REWIZORA za niestosowanie się do swojego apelu jak i bana dla @Icka zgodnie z regulaminem forum. Chciałbym aby każdy się wypowiedział nad tą sprawą i aby wątek nie był wyrzucany na Bocznicę przed wyjaśnieniem całej sprawy.
 Do czasu wyjaśnienia sprawy.
Status moderowany, ewentualne dowody możesz napisać w postaci posta, to co napiszesz będzie widoczne dla Modów i Adminów.

REWIZOR

Wątek z bocznicy przenosze na forum aby każdy przeczytał i tylko z tego powodu, gdyż nie zamierzam sie tłumaczyć.
1. Na swoim forum możesz wnioskować o co tylko, chcesz nie tutaj.
2. Do 16-tej masz czas na pokazanie konkretnych dowodów, jeżeli ich nie przedstawisz, zostaniesz zbanowany.
3. Możecie zakładać do skutku konta, każde kolejne będzie banowane. Boli Was to, że niektórzy nie zostali zbanowani, no cóź każdy miał swoją szansę, niektórzy ją wykorzystali inni nie.
4. Jestem negatywnie nastawiony do pseudo adwokatów.
5. Do reszty hasaczy, każdy kolejny taki wątek, pomawiający moją osobę czy też każdą inną osobę z administracji będzie przenoszony na bocznice a autor i ewentualny pseudo adwokat otrzyma bana.

REWIZOR

Pomawianie Administratora, Twoje tłumaczenia na PW nie przekonały mnie, zresztą sam przyznałeś...

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 12 Marca 2009, 18:52:05 wysłana przez REWIZOR »

Offline AtapiCl

• Zasłużony dla Symulatora
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
Odp: Dziwna sprawa z nieoficjalnymi dodatkami
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Marca 2009, 10:31:51 »
Przeczytałeś raz jeszcze wątek (ten, ktory jest już na Bocznicy)? Jak tak, to zauważyłbyś, że @icek dostał zakaz pisania od Rewizora aż do wyjaśnienia czemu powołał się na Rewizora. @icek skłamał pisząc, że dostał pozwolenie.

Offline Wojtek22

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Marca 2009, 10:35:00 »
Ja też wnioskowałem że @Icek skłamał ale zgodnie z regulaminem nie powinien dostać ostrzeżenia tylko od razu bana, czytałem ten wątek na bocznicy kilkanaście razy myślałem , przeglądałem forum i napisałem bo ta sprawa zbyt "śmierdzi".

Od tego czy dostanie bana czy nie dostanie, decyduje administracja.
Wątek zamykam i przenoszę na bocznicę.
/ Żuk

@Wojtek22 pozwolisz, że to my będziemy o tym decydowali. Ty sam z banem skończysz gdyż nie będziesz miał dowodów, natomiast dostałeś szansę na złożenie wyjaśnień.
REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 12 Marca 2009, 11:51:18 wysłana przez REWIZOR »

Offline AtapiCl

• Zasłużony dla Symulatora
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Marca 2009, 10:40:53 »
Inni też dostali wpierw zakaz pisania do wyjaśnienia.
EOT