Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Nagrania kolejowe

<< < (2/2)

Patrykos:
Osobiście takowego nie posiadam lecz znajomy mówił, że Unideny 69XLT-2 są dobre, jeśli chodzi o podsłuch kolejowy.

filip2h:
No więc ja ponawiam prośbę kolegi o nagrania. Jak wiadomo wydałem pierwszy dodatek do symka "Zwierzyniec z radiem". Chciał bym się wziąć za inne trasy, lecz brakuje mi już nagrań a nie chce by cały czas jedne i te same były na każdej trasie. Te co wydał Mechatronik nie są zbyt czytelne jeśli można to tak nazwać ;) Jeśli ktoś by miał nagrania tego typu jak w Zwierzyńcu, którego przerobiłem, to proszę o kontakt na PW lub gg. Mogą to być nagrania nawet pojedyncze - jedno, dwuminutowe. Każde się przydadzą.

Pozdrawiam,
filip2h

« Dodano: 01 Stycznia 1970, 00:59:59 »Witam. Jakoż zacząłem pracę nad kolejną trasą wzbogacając ją w nagrania kolejowe, proszę o nadsyłanie nagrań. Głównie potrzebuje nagrania manewrów, podpinania się lokomotyw pod skład, prób hamulców, informacji z nastawni/dyspozytorni o manewrach. Trasa na warsztacie to Drawinowo. Dlatego mile widziane jakieś wzmianki o ekspresach i IC w nagraniach.

Dziękuję już kolegom Kudłacz, daniel44 i pierzu za przesłanie dużego materiału nagrań.

Pozdrawiam,
filip2h

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej