Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Konkurs screenów - luty -> ankieta.

<< < (3/8) > >>

RooteK:

--- Cytuj ---1. Brzydka tekstura SU46 (spójrzcie na przednie szyby i reflektory!), dodatkowo niebo, które mi się nie podoba
--- Koniec cytatu ---

Ktoś ma stary model SU46. Jak się ściągnie update to jest ok.

Sakorius:

--- Cytat: RooteK w 26 Lutego 2009, 19:26:17 ---Ktoś ma stary model SU46. Jak się ściągnie update to jest ok.

--- Koniec cytatu ---
Tak, jest to pierwsza wersja modelu SU46 z wieloma błędami - brak ramek na lampach, brak sprzęgu ogrzewania, źle zmapowane czoło lokomotywy. Należy pobrać update, który można znaleźć w katalogu dodatków.

Mariusz1970:
Smarku artystycznego, eeeee, sorry ;), smaku artystycznego nie mam, ale według mnie powinny być promowane te screeny, które są z wewnątrz kabiny. Przede wszystkim w symku tam właśnie "przebywamy". Widziałem niedawno jakieś piękny screen kogoś z kabiny właśnie (jakiś taki ranek czy wczesny wieczór był)- spodobał mi się on bardzo.
Teraz, te screeny robione z zewnątrz chyba wygrywają, a to tak jakoś mi przypomina robienie z symka makiety.

Monczan_SP32:
Miałem właśnie taki wrzucić ;-) Ale niestety, mam strasznego "laga" i jak nacisnę PrintScreen, to wyrzuca mi screena sprzed parunastu sekund, i ciężko mi było trafić fajniejsze ujęcie...

Sigman:

--- Cytat: Monczan_SP32 w 26 Lutego 2009, 21:06:40 ---Miałem właśnie taki wrzucić ;-) Ale niestety, mam strasznego "laga" i jak nacisnę PrintScreen, to wyrzuca mi screena sprzed parunastu sekund, i ciężko mi było trafić fajniejsze ujęcie...

--- Koniec cytatu ---

Może spróbuj jakiegoś programu, który robi screeny, np. Fraps.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej