Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Przeróbka kabiny EP07-1XXX

<< < (3/3)

ST44-003:
Heh, ale hebelki mają poprostu nowoczesne :D To foto mnie po prostu rozwaliło ;P
OT

Ja bym pokusił się jeszcze o zmiane koloru hebli w kabinie na czarne. W tedy efekt będzie naprawdę świetny :)

MarcinMK:
Mam pytanie.Czy można zminic polożenie syreny? (czyli tam gdzie się daje RP1).Bo tak jak jest teraz to nie za ciekawie wygląda.Pozdrawiam

libertyn89:
Aktualne położenie dźwigni syreny jest dostosowane do loków typu 4E. Można zrobić drugą wersję kabiny pod typ 303E, wtedy "wajacha" od Rp1 będzie w innym miejscu. Co do tej dźwigni to wydaje mi się, że ma ona za duże wychylenie góra-dół. Nie dałoby się tego zmienić?

EU07-457:

--- Cytat: MarcinMK w 24 Lutego 2009, 12:09:56 ---Mam pytanie.Czy można zminic polożenie syreny? (czyli tam gdzie się daje RP1).Bo tak jak jest teraz to nie za ciekawie wygląda.Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

A konkretnie to gdzie byś tę dźwignię przeniósł? Niskie numery (do 244) mają umiejscowioną dźwignię tak, jak na screenie, wysokie numery zaś po lewej stronie obok radiotelefonu.

Radkos07:
Tylko że budynie mają całkowicie inny układ pulpitu... Chodzi o oświetlenie kabiny, przyciemnianie reflektorów, ogrzewanie kabiny... które znajdują się przy SHP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej