Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Tabor Drogowy PKP
reds0:
To zagadnienie trzeba by było poddać weryfikacji u źródła, czyli w Dolkomie Wrocław. Też mnie dziwi ten wysoki numer.
uetam:
Niepkpowskie loki maja takie numery dziwne :)
Preki:
W Siedlcach mamy pług typu 414S o numerze 01, jeden z dwóch takich na sieci PLK. Nie wiem tylko, gdzie go ostatnio przestawili, pewnego dnia z Arnoldem (Arnim556) pójdę i sprawdzę (i sfocę).
Sm 42 driver:
--- Cytat: Preki w 24 Lutego 2009, 17:48:44 ---W Siedlcach mamy pług typu 414S o numerze 01, jeden z dwóch takich na sieci PLK. Nie wiem tylko, gdzie go ostatnio przestawili, pewnego dnia z Arnoldem (Arnim556) pójdę i sprawdzę (i sfocę).
--- Koniec cytatu ---
Zapewne na czas modernizacji szopy powędrował z pociągiem ratunkowym pod szopę niedaleko p.o. Siedlce Wschodnie. Zawsze stał przy szopie naprzeciwko budynku stacyjnego ;]
PS. http://januszgaleria.cal.pl/displayimage.php?album=68&pos=5
Preki:
--- Cytuj ---Stara lokomotywownia przyjela tabor z lokomotywowni ktora ulega obecnie rozbiorce w Siedlcach...
--- Koniec cytatu ---
Bullshit, rozbierali tylko sypiącą się część wachlarzówki, a tabor przestawiono tam po to, by się nie pouszkadzał podczas wyburzania. Stonka, pług 411S stoi znów na wachlarzu IZ Siedlce, a 414S-01 to na pewno wciąż stoi przy dawnej wagonówce?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej