Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wagony 111a/112a ...
FLOYD:
Dzięki @Sakorius, na pewno się zgłoszę, po te zdjęcia, przydało by mi się dużo zdjęć poglądowych WLAbo i takiego jak na załączniku Bd. Mam w planach zrobić w następnej kolejności właśnie te wagony co na zdjęciach bo sam kształt pudła jest taki sam, różnią się skrzynie pod spodem i schodki jeden ma dwa drugi ma trzy schodki, ale to są rzeczy które udało mi się zaobserwować. Jak to jest w rzeczywistości okaże się podczas tworzenia modelu. Na pewno jest to odległy plan, najpierw muszę się uporać z tym co robię teraz.
PS
Zdjęcia zapożyczone ze strony wagony.net
ST44-003:
@EU07-483, jeszcze na początku stycznia widziałem je na KGz. Dokładnie zaraz przy przystanku tramwajowym na Prądnickiej (który znajduje się zaraz przy torach).
Po drugiej stronie miasta, powiadasz, czyli gdzie dokładniej?
EU07-483:
--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2009, 23:06:13 ---@EU07-483, jeszcze na początku stycznia widziałem je na KGz. Dokładnie zaraz przy przystanku tramwajowym na Prądnickiej (który znajduje się zaraz przy torach).
--- Koniec cytatu ---
Początek stycznia to był miesiąc temu. Możliwe, że nie mówimy o tych samych wagonach. Wtedy oznaczałoby, że są 4 autokuszety w Krakowie - ale w to wątpię.
--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2009, 23:06:13 ---Po drugiej stronie miasta, powiadasz, czyli gdzie dokładniej?
--- Koniec cytatu ---
Szukaj, szukaj ;-)
Dolmio89:
--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2009, 23:06:13 ---jeszcze na początku stycznia widziałem je na KGz. Dokładnie zaraz przy przystanku tramwajowym na Prądnickiej (który znajduje się zaraz przy torach).
--- Koniec cytatu ---
Jeżdżę tamtędy prawie codziennie i faktycznie ostatnio ich nie ma. Stały na końcu odstawionych zdemolowanych wagonów, a teraz ostatnia jest bonanza.
Preki:
Właśnie, przydałby się model wagonu YWL Goerlitz 79 (sypialny) i YB Bautzen 84. W paczce 1xxA były takie jaja, że znajdowały się tekstury tych wagonów w niej, lecz był tam tylko model typowo polskiego "igreka", co dawało dziwny efekt po nałożeniu na owy model.
Rób rób, czekam niecierpliwie :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej