Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Sceneria manewrowo3.

<< < (7/21) > >>

Quark-t:
Jak Ci nie wywala symka, to co masz zobaczyć? Brak errorów w logu?

BLAcKboY:
Dwa pytania.
1. Co jest z trawą? W zależności od kąta ustawienia kamery w poziomie zmienia się widoczność trawy. Patrząc od strony stacji na lokomotywownię, trawę widać. Patrząc 90 stopni w lewo lub prawo trawa znika.
2. Po skompletowaniu składu (węglarka + 3 cysterny) dostaję rozkaz, ale Tm i rozjazdy są "zamknięte". Czy prędkość jazdy ma jakieś znaczenie?

Świetna trasa BTW.

Patrykos:
Ad 2. To musisz czekać na towar prowadzony bodaj przez ST44-1081 aż wjedzie na stację i wtedy możesz bezproblemowo manewrować.

Quark-t:
Dodać tylko można, że o tym informuje Cię nie tylko instrukcja w pliku txt, ale też i komunikat przez radio "Manewrowa, wjazd na stację po przyjeździe towarowego".

Ludzie, cierpliwości. Praca maszynisty to nie tylko 8h zasuwania 160 po CMK. Zwłaszcza lokomotywą manewrową.

mechanik88:
Ja mam problem z wjazdem na tor 10. Po przejezdzie gagarina syganl tarczy manewrowej zezwala mi na jazde oraz otrzymuje zezwolenie przez radio, poczym wjezdzam to sobie na tor 16 zamiast na tor 10 . Czy to moze byc spowodowane tym ze za szybko albo za wolno jade? . Dodam jeszcze że jak jak tylko zapala sie sygnal zezwalajacy na jazde na tarzczy ja w tym samym mozna powiedziec czasie ruszam, a moze trzeba troche odczekac?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej