Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
z lini61, lecz nie tylko...
Benek:
Kolejna służba jest na pociągu osobowym relacji Lubliniec - Ozimek. Jest to szczególna misja, gdyż jako pierwsza będzie zawierać eventy prawdopodobieństwa, trwające praktycznie całą służbę. W trakcie symulacji komputer będzie losował jedną z dwóch możliwości pokonania danego odcinka tejże scenerii z różnymi urozmaiceniami. Oczywiście nie zabraknie rozmów, szumów i komunikatów podawanych przez radiotelefon! Nie będę wchodził w szczegóły. Od tego będą pliki html z opisem misji. Przedstawiam kilka screenów, a jeśli ktoś ma ochotę na więcej, to zapraszam na moją stronę, dział warsztat :)
Benek:
Jakość może i nie powala, ale jestem mile zaskoczony, że mój stary komputer w ogóle dał radę nakręcić film:
« Dodano: 15 Lutego 2011, 20:14:04 »Nagrałem jeszcze jeden film. Już ostatni, gdyż mój komputer nie pozwala nagrywać dobrych jakościowo filmów. Film jest tylko do celów poglądowych, by unaocznić jak wygląda sceneria i scenariusz.
Przejazd EP07 po linii 144:
Ambitnym MK polecam przeczytać opis pod filmem :)
Ja to tak prezentuję te screeny i filmy, jednak warto pamiętać, że to nie ja jestem autorem scenerii. Są nimi: ISDR (większość terenu + 1 scenariusz) oraz BohunIC. Ja napisałem tylko 2 scenariusze - nic więcej.
Cesky Kretek:
Budową trasy dalej zajmuje się kolega @bohunIC czy przekazał komuś max'a i 'pełnomocnictwo' tworzenia scenerii?
Wysłałem PW do @bohunIC, ale jeśli ktoś inny pracuje nad scenerią niech skontaktuje się ze mną w sprawie paczki zdjęć.
bohunIC:
Ja dalej pracuje nad trasa! Chociaz czasu mam malo ale cos robie. Jak mi wpadna dlugo oczekiwane zdjecia to rusze z kopyta.
P.S. Zdjecia juz mam, Czeskiemu nalezy sie piwo!
Cesky Kretek:
Należeć się będzie, jak obfocę co się da, bo póki co zdjęć jest 1/4 z całości. Pytanie - foty z odcinka CO - CS też wykonać?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej