Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

z lini61, lecz nie tylko...

<< < (24/27) > >>

Exe:
Dokładnie. Pamiętam starą trase Quark - Oj to był kiedyś Hit .2 tory, las z alphą i nawet dobrze zachowywującie się AI. A teraz Hit to będzie L61v2. Pięknie to wygląda. Na początku mslałem, że to jakaś trasa z TRS. :)

Kamil3:
No szanowny panie bohunIC tylko pogratulować:D Przepiękna traska.

Benek:

--- Cytat: Exe w 14 Grudnia 2011, 09:32:21 ---Pięknie to wygląda. Na początku mslałem, że to jakaś trasa z TRS. :)

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czemu tak pomyślałeś, to przecież nie jest forum TRS-a. Obecnie można wykonać taką scenerię, że TRS się będzie chował. Mówię tylko o wyglądzie wizualnym, bo jak jest z fizyką to każdy wie.

--- Cytat: Kamil3 w 14 Grudnia 2011, 11:13:55 ---Teraz nasuwa się tylko pytanie kiedy będzie wydana?

--- Koniec cytatu ---
Wtedy kiedy będzie skończona, pobierz L61+L144, chyba że Ci się już znudziła? Bohun wyda L61 i za chwilę będą pytania na forum: kiedy nowa trasa? Ja kiedyś byłem męczony pytaniami kiedy wydam scenariusz (przez wiele dni), wydałem w końcu L053 i na drugi dzień dostałem kolejną wiadomość: fajny ten Twój scenariusz, robisz jakiś nowy? Szczyt lekceważenia.
Jestem mocno wyczulony na takie głupkowate pytania. Nie polecam zadawać takich pytań, chyba że chcesz coś wnieść, pomóc przy projekcie.

ET21-622:

--- Cytat: Kamil3 w 14 Grudnia 2011, 11:13:55 ---(...) Teraz nasuwa się tylko pytanie kiedy będzie wydana?

--- Koniec cytatu ---
A mnie się nasuwa pytanie, kiedy w końcu zmądrzejecie z tymi głupimi pytaniami a kiedy, a dlaczego, daj. Trochę szacunku dla autora. wszystko wymaga czasu. Takimi debilnymi pytaniami co najwyżej możesz opóźnić czas wydania. Zamiast zadawać idiotyczne pytania idź porobić zdjęcia na obiekty kolejowe aby wspomóc w tworzeniu. Poprzedzę twe pytanie, nie nie można już nawet zapytać. Autor będzie wiedział datę wydania, to z pewnością ją poda.

Exe:

--- Cytuj ---Nie wiem czemu tak pomyślałeś, to przecież nie jest forum TRS-a. Obecnie można wykonać taką scenerię, że TRS się będzie chował. Mówię tylko o wyglądzie wizualnym, bo jak jest z fizyką to każdy wie.
--- Koniec cytatu ---

Fakt. Źle sformuowałem swoją wypowiedź. Chciałem napisać, że wygląda jak trasa z TRS. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej