Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
EU07 po sieci :)
hexy:
Ostatnio myślałem jak można by było ulepszyć symulator i wymarzyłem sobie coś takiego: EU07 po sieci. Jest kilka kompów połączonych w sieć, na każdym siedzi maszynista jakiejś lokomotywy, wszyscy jadą na jednej trasie. A całym ruchem steruje jakiś inny koleś z innego kompa. Czy coś takiego było by możliwe? Fajnie było by zobaczyć łebków w szkole miąchających w eu07 zamiast quake ;P
McZapkie:
--- Cytat: "hexy" ---Ostatnio myślałem jak można by było ulepszyć symulator i wymarzyłem sobie coś takiego: EU07 po sieci. Jest kilka kompów połączonych w sieć, na każdym siedzi maszynista jakiejś lokomotywy, wszyscy jadą na jednej trasie. A całym ruchem steruje jakiś inny koleś z innego kompa. Czy coś takiego było by możliwe? Fajnie było by zobaczyć łebków w szkole miąchających w eu07 zamiast quake ;P
--- Koniec cytatu ---
Ja tam wolałbym żeby sie w szkole uczyli.
Mc
WAGON:
Ylko żeby kolejówki jeszcze były to sam bym poszedł.
Dżyszla:
Pomysł wcale nie jest nowy. Nebula będzie do tego przystosowana (łącznie z współsymulacją via iner net).
Bart:
Tylko ciekawe ilu będzie chętnych do prowadzenia loka, ilu do siedzenia w nastawni, a ilu żeby być pasażerem :))))))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej