Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

EU07 po sieci :)

(1/4) > >>

hexy:
Ostatnio myślałem jak można by było ulepszyć symulator i wymarzyłem sobie coś takiego: EU07 po sieci. Jest kilka kompów połączonych w sieć, na każdym siedzi maszynista jakiejś lokomotywy, wszyscy jadą na jednej trasie. A całym ruchem steruje jakiś inny koleś z innego kompa. Czy coś takiego było by możliwe? Fajnie było by zobaczyć łebków w szkole miąchających w eu07 zamiast quake ;P

McZapkie:

--- Cytat: "hexy" ---Ostatnio myślałem jak można by było ulepszyć symulator i wymarzyłem sobie coś takiego: EU07 po sieci. Jest kilka kompów połączonych w sieć, na każdym siedzi maszynista jakiejś lokomotywy, wszyscy jadą na jednej trasie. A całym ruchem steruje jakiś inny koleś z innego kompa. Czy coś takiego było by możliwe? Fajnie było by zobaczyć łebków w szkole miąchających w eu07 zamiast quake ;P
--- Koniec cytatu ---

Ja tam wolałbym żeby sie w szkole uczyli.

Mc

WAGON:
Ylko żeby kolejówki jeszcze były to sam bym poszedł.

Dżyszla:
Pomysł wcale nie jest nowy. Nebula będzie do tego przystosowana (łącznie z współsymulacją via iner net).

Bart:
Tylko ciekawe ilu będzie chętnych do prowadzenia loka, ilu do siedzenia w nastawni, a ilu żeby być pasażerem :))))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej