Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Na początku była ciemność...

<< < (7/7)

mechatronik:

--- Cytat: ST44-003 w 27 Grudnia 2008, 20:36:00 ---...zasięg reflektorów zależy od żarówek w nich siedzących...
Pozdro :)

--- Koniec cytatu ---
Konkretnie zasięg zależy od typu żarówek i rodzaju odbłyśnika lampy, no od czystości szybek też ;P.
Wysłałem e-maila do ZNLE w Gliwicach z zapytaniem o stosowane typy reflektorów w zmodernizowanym taborze (halogeny). Poprosiłem też o ew. dokumentację dot. "świecenia" reflektorów. Gdzieś w necie takowe "papiery" widziałem, ale nie mogę ich odszukać. Były tam charakterystyki reflektorów z kształtem i zasięgiem wiązki świetlnej.
Narazie czekam cierpliwie na odpowiedź :) (chyba, że mnie ol..ą znaczy zignorują to nic z tego nie będzie :p ).

EDIT
No to ZNLE w Gliwicach delikatnie mówiąc zignorował moją wiadomość... . Zaraz po świętach poszło do nich zapytanie o reflektory i żadnej odpowiedzi :|.

Piotrek:

--- Cytat: hunter w 27 Grudnia 2008, 19:48:46 ---Podswietlenie przyrzadow smutne, w dolaczonym screenie cos lepszego :D

--- Koniec cytatu ---

Podświetlenie zegarów zupełnie jak prawdziwe, tylko w kabinie powinno być troszkę ciemniej :)

Marcin1992:
Zawsze można przyciemnić monitor. :) Wtedy możemy uzyskać realizm. Przykład w załączniku.

El Mecánico:
Czemu mam nieodparte wrażenie, że to jest zdjęcie robione z loka w jakąś lekko mglistą nockę, a nie screen z MaSzyny?:-D

Driver24:
Tu masz w realu zdjecie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej