Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
LAS
Ra:
Moim zdaniem z tłem lasu poza drzewami było by lepiej. Pociągiem się nie tylko jedzie, czasem się przystaje...
Rozi:
--- Cytat: Ra w 23 Grudnia 2008, 17:16:21 ---Moim zdaniem z tłem lasu poza drzewami było by lepiej. Pociągiem się nie tylko jedzie, czasem się przystaje...
--- Koniec cytatu ---
W sumie to racja. Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem (skryptami)? Jeszcze jest problem, że teren idzie w górę i w dół i jest bardzo dużo zachodu z ustawianiem wysokości lasu :| Już mam problem z drzewami, bo pod maxem nie ma terenu i muszę co chwilę eksportować i patrzeć jak to wygląda w symku, a to jest nużące.
Sm 42 driver:
--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem?
--- Koniec cytatu ---
Ja wstawiam plane.
W związku z tym, że wątek rozwinął się w tym a nie innym kierunku przenoszę go do działu "Pomoc w tworzeniu".
Andrzej.
Edit: (Piszę to ponieważ chciałeś się dowiedzieć jak to się robi :))
--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem (skryptami)?
--- Koniec cytatu ---
Po prostu wstawisz plane, teksturujesz i już :)
--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Jeszcze jest problem, że teren idzie w górę i w dół i jest bardzo dużo zachodu z ustawianiem wysokości lasu :| Już mam problem z drzewami, bo pod maxem nie ma terenu i muszę co chwilę eksportować i patrzeć jak to wygląda w symku, a to jest nużące.
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie mówił, że będzie łatwo ...
Pozdrawiam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej