Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

LAS

<< < (2/2)

Ra:
Moim zdaniem z tłem lasu poza drzewami było by lepiej. Pociągiem się nie tylko jedzie, czasem się przystaje...

Rozi:

--- Cytat: Ra w 23 Grudnia 2008, 17:16:21 ---Moim zdaniem z tłem lasu poza drzewami było by lepiej. Pociągiem się nie tylko jedzie, czasem się przystaje...

--- Koniec cytatu ---

W sumie to racja. Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem (skryptami)? Jeszcze jest problem, że teren idzie w górę i w dół i jest bardzo dużo zachodu z ustawianiem wysokości lasu :| Już mam problem z drzewami, bo pod maxem nie ma terenu i muszę co chwilę eksportować i patrzeć jak to wygląda w symku, a to jest nużące.

Sm 42 driver:

--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem?

--- Koniec cytatu ---
Ja wstawiam plane.

W związku z tym, że wątek rozwinął się w tym a nie innym kierunku przenoszę go do działu "Pomoc w tworzeniu".

Andrzej.

Edit: (Piszę to ponieważ chciałeś się dowiedzieć jak to się robi :))

--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Ale jak dodać takie coś po 3ds maxem (skryptami)?

--- Koniec cytatu ---
Po prostu wstawisz plane, teksturujesz i już :)

--- Cytat: Rozi w 23 Grudnia 2008, 17:26:02 ---Jeszcze jest problem, że teren idzie w górę i w dół i jest bardzo dużo zachodu z ustawianiem wysokości lasu :| Już mam problem z drzewami, bo pod maxem nie ma terenu i muszę co chwilę eksportować i patrzeć jak to wygląda w symku, a to jest nużące.

--- Koniec cytatu ---
Nikt nie mówił, że będzie łatwo ...
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej