Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Dyskusja - Sprzęt graficzny forumowiczów

<< < (9/15) > >>

uetam:
Moze kolega ma AGP i nic lepszego tam nie wcisnie.

tomeqp:
Ja mam Geforce 8600GTS. Jeśli ktoś (tak jak ja) poza symulatorami świata nie widzi, to polecam - mi wystarcza w zupełności i wszystko działa płynnie. Prawie nigdy FPS nie spada poniżej 30, a średnio to jest 45 na stacjach i 75 na szlaku przy rozdzielczości 1024x760 w oknie.
Mój sprzęt:
Geforce 8600GTS 512MB
Intel Core 2 Duo 2.4GHz
2GB RAM DDR2 1066MHz
Windows XP Professional SP2

hunter:

--- Cytat: mariusz glogau w 23 Grudnia 2008, 16:00:04 ---
--- Cytat: Ajusto w 23 Grudnia 2008, 15:57:09 ---GeForce 7300GS  (jeszcze w tym roku będzie 8600GT)

--- Koniec cytatu ---
Nie opłaca się kupować 8600GT, jeśli najnowsze gry na najwyższych detalach nie działają na niej płynnie.

--- Koniec cytatu ---
A to we wszystkie gry trzeba grac na najwyzszych detalach? Jakbys chcial wiedziec, nie ma karty, ktora uciagnie GTA4 na max ustawieniach.

AtapiCl:

--- Cytat: hunter w 24 Grudnia 2008, 17:46:59 ---A to we wszystkie gry trzeba grac na najwyzszych detalach? Jakbys chcial wiedziec, nie ma karty, ktora uciagnie GTA4 na max ustawieniach.

--- Koniec cytatu ---

Chyba że max od dołu ;]

Ja mam tak:

Intel Pentium 4 2.66 GHz @ 3 GHz z HT (drugi logiczny proc, a nie drugi rdzeń jak tu ktoś wcześniej napisał)
GeForce 7300 GT 128 MB
1GB RAM DDR2 w dualu
Window$ XP Professional 32 bit SP3

W symku większych problemów nie mam z liczbą FPS. Na IV o dziwo mam 15 klatek ;d

Ajusto:
W najnowszych kartach graficznych Nvidia umożliwia połączenie kilku kart ze sobą :). Jak np przy Crysisie:D http://pl.youtube.com/watch?v=UXlR-Sjwg4w

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej